کیف ابزار
  • معرفی ابزار
  • اخبار ابزار
  • مطالب آموزشی
  • برندهای ابزار
  • همکاری با کیف ابزار
  • تماس با کیف ابزار
اطلاع‌رسانی
کیف ابزارکیف ابزار
Font ResizerAa
  • معرفی ابزار
  • اخبار ابزار
  • مطالب آموزشی
  • برندهای ابزار
  • همکاری با کیف ابزار
  • تماس با کیف ابزار
جستجو
حساب کاربری دارید؟ ورود
تمامی حقوق به مجله کیف ابزار تعلق دارد
کیف ابزار > مطالب آموزشی > باید و نبایدهای ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی کدامند؟
مطالب آموزشی

باید و نبایدهای ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی کدامند؟

آخرین بروزرسانی: 1402/12/04
توسط بهنام
Published: اسفند 4, 1402
بدون دیدگاه
ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی
ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی
اشتراک گذاری

ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی

قوطی‌های رنگی که از بازار خریداری می‌کنیم، معمولاً غلظت زیادی دارند و به همان شکل اولیه برای نقاشی سقف یا دیوار خانه مناسب نیستند. آب که به عنوان فراوان‌ترین عنصر روی کره زمین شناخته می‌شود، به طور رایجی برای تغییر ویسکوزیته رنگ‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آنچه خواهید خواند
ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانیآیا امکان ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی وجود دارد؟کدام رنگ‌ها با استفاده از آب رقیق می‌شوند؟چه زمانی می‌توانیم رنگ ساختمانی را با آب ترکیب کنیم؟در چه شرایطی نباید رنگ را با آب ترکیب کنیم؟آیا تفاوتی بین رقیق کردن و ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی وجود دارد؟جمع‌بندیسوالات متداول در رابطه با ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی

اما آیا می‌توانیم به تمامی رنگ‌های ساختمانی آب اضافه کنیم یا می‌توانیم رنگ‌های انبار شده و غلیظ را با استفاده از آب به غلظت مناسب برای نقاشی ساختمان برسانیم؟ در این مقاله از کیف ابزار با باید و نباید‌های افزودن آب به رنگ‌های ساختمان آشنا خواهید شد.

آیا امکان ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی وجود دارد؟

انواع مختلفی از رنگ‌های ساختمانی با استفاده از ترکیب‌های متفاوتی ساخته می‌شوند و به همین دلیل پاسخ این سوال به نوع رنگ مورد استفاده برای نقاشی خانه بستگی دارد. به طور کلی، مانعی برای افزودن آب به رنگ‌هایی که بر پایه آن ساخته می‌شوند مانند رنگ‌های لاتکس یا اکریلیک وجود ندارد. اضافه کردن آب به رنگ می‌تواند ساختار رنگ، کیفیت نقاشی و رنگ آن را تحت تاثیر قرار دهد؛ بنابراین باید توجه داشته باشیم که تنها در زمان نیاز آب را به رنگ اضافه کنیم.

در مقابل، از افزودن آب به رنگ‌های روغنی پرهیز کنید. آب و روغن با یکدیگر ترکیب نمی‌شوند؛ بنابراین افزودن آب به رنگ روغنی موجب می‌شود تا ساختار رنگ دچار تغییر شود. برای رقیق کردن رنگ‌های روغنی می‌توانید از رقیق کننده‌هایی که برای همین منظور در بازار عرضه می‌شوند، استفاده کنید.

کدام رنگ‌ها با استفاده از آب رقیق می‌شوند؟

امکان افزودن آب به رنگ‌هایی که بر پایه آب ساخته می‌شوند مانند رنگ‌ لاتکس و اکریلیک وجود دارد. 40 درصد از ترکیبات رنگ‌های لاتکس را آب تشکیل می‌دهد؛ بنابراین ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی موجب می‌شود تا ویسکوزیته کمتری داشته باشد. برای رقیق کردن این رنگ، می‌توانید از نصف فنجان آب به ازای هر گالن رنگ (معادل 3.78 لیتر) استفاده کنید.

اگرچه مانعی برای افزودن آب به رنگ اکریلیک وجود ندارد اما این اقدام می‌تواند تاثیر قابل توجهی روی این نوع رنگ داشته باشد. افزودن آب به رنگ اکریلیک می‌تواند به مات شدن رنگ و ایجاد پوشش نازک و آبکی روی سطح داخلی خانه منجر شود.

کدام رنگ‌ها با استفاده از آب رقیق می‌شوند؟

در حالی که ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی می‌تواند به تغییر ظاهر رنگ منجر شود، برای ایجاد پوشش یکدست روی دیوارها اطمینان حاصل کنید که نسبت ثابتی از آب را با رنگ مورد استفاده برای نقاشی کل خانه ترکیب می‌کنید.

چه زمانی می‌توانیم رنگ ساختمانی را با آب ترکیب کنیم؟

  • زمانی که به رنگ قابل اجرای بیشتری نیاز داریم: رقیق کردن رنگ برای دستیابی به ویسکوزیته مناسب نقاشی ساختمان، یکی از مهم‌ترین دلایل ترکیب کردن رنگ با آب محسوب می‌شود. برای مثال، اگر قصد دارید تا با اعمال چند لایه نازک سطح مورد نظر را پوشش دهید، احتمالاً به رنگی نیاز خواهید داشت که ویسکوزیته کمتری در مقایسه با شرایط معمول دارد.
  • افزایش مدت زمان خشک شدن رنگ: خشک شدن سریع رنگ، یکی از چالش‌هایی است که نقاش‌های ساختمانی در مناطق گرم و خشک با آن مواجه هستند. افزودن مقداری آب به رنگ کمک می‌کند تا مدت زمان خشک شدن آن افزایش یابد و در نتیجه می‌توانیم پوشش یک‌دست و هموارتری را ایجاد کنیم.
  • روشن کردن رنگ: اگر می‌خواهید رنگ روشن یا کم‌رنگ‌تری داشته باشید، می‌توانید با افزودن مقداری آب به رنگ‌‌، به این خواسته برسید. افزودن آب (به ویژه زمانی که آب بیشتری را در مقایسه با حالت عادی به رنگ اضافه می‌کنیم) رنگ روشن‌تری را حاصل می‌کند.
  • اسپری رنگ توسط پیستوله: گاهی رنگ‌هایی که بر پایه آب ساخته می‌شوند، ویسکوزیته زیادی برای استفاده در انواع پیستوله برقی و پیستوله بادی دارند. استفاده از رنگ‌ غلیظ در انواع پیستوله که رنگ را روی سطح مورد نظر اسپری می‌کنند، می‌تواند به ایجاد پوشش ناهمگن منجر شود. رقیق کردن رنگ با آب راه‌کار خوبی است که به ایجاد پوشش یک‌دست و همگن در زمان اسپری کردن رنگ کمک می‌کند.

چه زمانی می‌توانیم رنگ ساختمانی را با آب ترکیب کنیم؟

در چه شرایطی نباید رنگ را با آب ترکیب کنیم؟

  • زمانی که تغییر رنگ اهمیت زیادی دارد: اگر می‌خواهید رنگ سطحی که قصد نقاشی آن را دارید، با رنگ خریداری شده کاملاً مطابقت داشته باشد، پیش از افزودن آب به رنگ، با دقت تاثیر افزودن آب به رنگ را روی یک سطح کوچک بررسی کنید. در حقیقت، افزودن آب می‌تواند طیف رنگی و درخشندگی رنگ را تحت تاثیر قرار دهد. اگرچه در اغلب شرایط، تاثیر ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی قابل چشم‌پوشی است اما زمانی که برای ترمیم رنگ دیوار یا نقاشی مکان‌های حساس می‌خواهید دقیقاً به یک رنگ مشخص برسید، رقیق کردن رنگ با آب می‌تواند به عدم مطابقت رنگ نهایی با رنگ اعمال شده روی سطح منجر شود.
  • رقیق کردن رنگ‌های روغنی: همانطور که در بخش‌های قبلی مقاله عنوان شد، افزودن آب به رنگ‌های روغنی امکان‌پذیر نیست. اهمیت رطوبت در کیفیت رنگ روغنی به اندازه‌ای است که توصیه می‌کنیم تا از نقاشی دیوارهای مرطوب با رنگ روغنی نیز پرهیز کنید. زیرا حتی این سطح از رطوبت نیز می‌تواند به خراب شدن رنگ منجر شود.
  • زمانی که نمی‌خواهیم به نتایج متفاوتی برسیم: تمامی رنگ‌های موجود در بازار، مانند دانه‌های برف با یکدیگر تفاوت دارند. به همین دلیل، اضافه کردن میزان مشخصی آب به تمامی رنگ‌هایی که بر پایه آب ساخته می‌شوند، لزوماً به نتایج یکسانی منجر نمی‌شود. برای مثال، رنگ‌های اکریلیک واکنش متفاوتی در مقایسه با رنگ‌های لاتکس نشان می‌دهند و حتی تمامی رنگ‌های لاتکس به افزودن آب واکنش یکسانی ندارند.

آیا تفاوتی بین رقیق کردن و ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی وجود دارد؟

زمانی که از افزودن آب به رنگ صحبت می‌کنیم، شاید گمان کنید که اصطلاحات «آب ریختن روی رنگ» و «رقیق کردن رنگ» هر دو معنای یکسانی دارند و حتی گاهی این عبارت‌ها به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند اما لزوماً این‌طور نیست.

رقیق کردن رنگ اقدام رایجی در زمان نقاشی است که حتی توسط نقاش‌های حرفه‌ای نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فرایند، از افزودن آب به رنگ‌هایی که بر پایه آن ساخته می‌شود یا افزودن تینر و سایر رقیق‌کننده‌ها برای رنگ‌های روغنی تشکیل می‌شود. رقیق کردن رنگ با هدف دستیابی به ویسکوزیته مناسب برای نقاشی و ایجاد پوشش مناسب روی سطوح انجام می‌شود.

آیا تفاوتی بین رقیق کردن و ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی وجود دارد؟

از نظر فنی، افزودن آب به رنگ لاتکس موجب کاهش تاثیر‌گذاری رنگ می‌شود اما معمولاً این کار برای آماده‌سازی رنگ و دستیابی به ویسکوزیته مناسب برای نقاشی سطوح انجام می‌شود. ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی معمولاً با هدف دستیابی به ظاهر آبکی و شسته شده انجام می‌شود. این اقدام معمولاً به نتایج متفاوتی منجر می‌شود اما به طور کلی رنگ نهایی ظاهر مات، روشن‌تر و نازکتر خواهد داشت.

در مقابل، اگر رقیق کردن رنگ به درستی انجام شود، نتیجه نهایی تفاوت زیادی در ظاهر رنگ ایجاد نمی‌کند (مگر آن‌که قصد روشن کردن رنگ را داشته باشید).

جمع‌بندی

پیش از آغاز فرایند آماده سازی رنگ، ابتدا مشخص کنید که چه هدفی را دنبال می‌کنید. آیا می‌خواهید رنگ مورد نظر ویسکوزیته مناسبی برای نقاشی داشته باشد یا می‌خواهید لایه نازکی از رنگ را روی سطح مورد نظر اعمال کنید.

افزودن آب به رنگ اقدام رایجی در زمان نقاشی ساختمان است که می‌تواند روی حرکت روان قلم مو یا غلتک و کیفیت کار نهایی تاثیر بگذارد. برای کاهش غلظت رنگ لاتکس و سایر رنگ‌هایی که بر پایه آب ساخته می‌شوند، می‌توانید از آب استفاده کنید. افزودن آب به رنگ موجب می‌شود تا رنگ روشن‌تر به نظر برسد و لایه مات و نازکتری روی سطح اعمال شود.

باید توجه داشته باشیم که امکان افزودن آب به رنگ‌های روغنی وجود ندارد. برای رقیق کردن این دسته از رنگ‌ها می‌توانیم از ترکیبات رقیق کننده رنگ روغنی مانند مشتقات نفت خام شامل تینر، بنزین و نفت استفاده کنیم.

سوالات متداول در رابطه با ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی

ترکیب کردن کدام‌یک از رنگ‌های ساختمانی با آب مجاز است؟

رنگ‌هایی که بر پایه آب ساخته می‌شوند مانند رنگ لاتکس یا اکریلیک را می‌توانیم با آب ترکیب کنیم.

رنگ روغنی غلیظ را با چه چیزی رقیق کنم؟

امکان کاهش غلظت رنگ روغنی با استفاده از ترکیبات رقیق کننده رنگ‌های روغنی مثل تینر وجود دارد.

- تبلیغات -
Ad image
تگ:ترکیب کردن آب و رنگ ساختمانی
منبع:upgradedhome
به اشتراک گذاری این مطلب
فیسبوک واتساپ واتساپ تلگرام Threads ایمیل کپی لینک پرینت مطلب
اشتراک گذاری
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

- تبلیغات -
Ad image

سایر مطالب

گزارش مالی هلدینگ Chervon
گزارش مالی هلدینگ Chervon از شرایط بازار خرید و فروش ابزار پرده برداشت
اخبار ابزار اسکیل Skil ایگو Ego فلکس Flex
معرفی نسل جدید آچارهای کلاغی و شلاقی شرکت بوش
معرفی نسل جدید آچارهای کلاغی و شلاقی شرکت بوش
اخبار ابزار بوش Bosch
چاقوی جیبی و تاشوی همه کاره Ant Design Zen
چاقوی جیبی و تاشوی همه کاره Ant Design Zen
معرفی ابزار
چاقوی تاکتیکال Mossy Oak Mini، کوچک اما پر از امکانات
چاقوی تاکتیکال Mossy Oak Mini، کوچک اما پر از امکانات
معرفی ابزار

جدیدترین دیدگاه‌ها

  • محسن پرهیزکار در فرز نواری M12 Fuel میلواکی، انتخابی بدون تردید: “درود، حتما جناب افراسیابی، ممنونم از پیشنهاد شما” اردیبهشت 26, 22:05
  • مختار افراسیابی در فرز نواری M12 Fuel میلواکی، انتخابی بدون تردید: “سلام عزیزان ممنونم از این همه اطلاعات که در اختیار بیننده گان قرار می دهید لطفاً قیمت هر کالایی که…” اردیبهشت 25, 02:49
  • محمد گلی هوجقان در آشنایی با 4 روش جوشکاری متداول و پرکاربرد: “سلام. درود بر شما استاد. توضیح و بیان ساده تر بیشتر به علاقه من آن کمک میکرد. البته توضیحات شما…” اردیبهشت 22, 06:10
  • محسن پرهیزکار در فرز نواری M12 Fuel میلواکی، انتخابی بدون تردید: “درود، در حال حاضر فقط در فروشگاه‌های خارجی در دسترس هست” اردیبهشت 21, 11:57
  • محسن پرهیزکار در آشنایی با 4 روش جوشکاری متداول و پرکاربرد: “درود، بله حتما، کامنت شما اینجا باقی بمونه تا دوستان ببینن” اردیبهشت 21, 11:55

مطالب مرتبط

سایر مطالب از این دسته‌بندی
آشنایی با معنی شعار برندهای بزرگ تولیدکننده ابزار
مطالب آموزشیپیشنهاد سردبیر

آشنایی با معنی شعار برندهای بزرگ تولیدکننده ابزار

1
آشنایی با 6 تکنولوژی منحصربفرد ماکیتا
مطالب آموزشیپیشنهاد سردبیرماکیتا Makita

آشنایی با 6 تکنولوژی منحصربفرد ماکیتا

1
آموزش لبه زنی دقیق چمن با حاشیه زن یا علف تراش
مطالب آموزشیپیشنهاد سردبیر

آموزش لبه زنی دقیق چمن با حاشیه زن یا علف تراش

آموزش نحوه تخمین میزان فرسودگی زنجیر دوچرخه
مطالب آموزشی

آموزش نحوه تخمین میزان فرسودگی زنجیر دوچرخه

با مفهوم پروسیومر Prosumer آشنا شوید
مطالب آموزشیپیشنهاد سردبیر

با مفهوم پروسیومر Prosumer آشنا شوید

1
دنیای ابزار در سال 2024 میلادی
مطالب آموزشی

دنیای ابزار در سال 2024 میلادی به چه سمتی حرکت خواهد کرد؟

1
تمیز کردن سطوح چسب آکواریوم جرم گرفته و سیاه شده
مطالب آموزشی

تمیز کردن سطوح چسب آکواریوم جرم گرفته و سیاه شده

2
مقایسه دریل ها و ایمپکت درایورهای برند کرفتسمن
مطالب آموزشیکرفتسمن Craftsman

مقایسه دریل ها و ایمپکت درایورهای برند کرفتسمن

1 1
مطالب بیشتر
کیف ابزار

مجله کیف ابزار، رسانۀ تخصصی ابزار است که تجربۀ چندین سالۀ فعالیت خود را در زمینۀ انواع ابزار، در این رسانه گردآوردی کرده و پیش روی شما قرار داده است.

  • پیشنهادی:
  • پیشنهاد سردبیر
  • ویدیو

ابزارها

  • تاریخچۀ بازدید
  • ذخیره شده‌ها

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • تماس با ما
تمامی حقوق به مجله کیف ابزار تعلق دارد، پیاده‌سازی، پشتیبانی و بهینه سازی سئو توسط آژانس توسعه کسب و کار دوباره
به نسخه موبایل بروید
خوش آمدید

به حساب کاربری خود وارد شوید

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟

Not a member? Sign Up